Uthyrning för datacenter

Värmehantering i datacenter

En pålitlig strategi för verksamhetens kylbehov är nödvändig för att tillgodose de oförutsägbara behoven hos ett snabbväxande datacenter. Det blir alltmer ont om utrymme för servrarna i både gamla och nya datacenter allteftersom verksamheten växer. Otillräcklig kylningskapacitet kan orsaka kostsamma avbrott och påverka kvalitet och produktivitet negativt.

Ägare och operatörer av datacenter behöver beredskapsplanering för att säkerställa oavbruten drift. En snabb och pålitlig tillfällig kyllösning är det rätta valet. Du kan minska risken i nödsituationer och under planerade driftstopp med Trane Rental Services.

Omfattande och skräddarsydda kyllösningar med uthyrda enheter

Varje datacenter är unikt och likaså är deras kylbehov. Vår omfattande strategi för tillfälliga kyllösningar omfattar urval, installation, driftsättning och drift av rätt utrustning så att du kan uppfylla ditt företags behov och förverkliga affärsmål såsom att

  • vara flexibel inför ständigt ändrade krav
  • minimera störningar vid eventuella avbrott
  • ta kontroll över ägande- och driftskostnaderna.

Tranes utrustning är noggrant utvald för att uppfylla ditt företags unika behov. Leverans och installation av all hyrd utrustning planeras så att den kan integreras sömlöst i din verksamhet.

Sök efter mer produktmaterial: Litweb

Ring för att hyra en enhet nu

08-556 134 50